ناسی‌لماک؛ غذای ملی مالزی

روزنامه فرهیختگان: ناسی‌لماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که به‌عنوان غذای ملی این کشور محسوب می‌شود. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که‌ انگیزه خوردنش را چندبرابر می‌کند. البته ظاهر آن هم کمی متفاوت از غذاهای دیگر است و همین‌ باعث می‌شود افراد کنجکاو شوند آن را بچشند. در یکی از رده‌بندی‌های جهانی، این غذا جزء ۱۰ صبحانه برتر بین‌المللی سالم جای گرفته است.

مواد لازم برای تهیه یک‌ پرس

  • برنج تایلندی یک پیمانه
  • شیرنارگیل دو لیوان
  • کره‌حیوانی: به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی یک عدد
  • میگوپفکی ۱۲۰ گرم
  • پیازچه و تره‌فرنگی: به میزان لازم

طرز تهیه

۱. برنج را بگذارید به مدت ۱۲ساعت با شیرنارگیل خیس بخورد و پس از آن مانند برنج ایرانی، روی گاز بجوشد و آبکش کنید.

۲. سپس برنج را داخل یک ظرف تفلون با کره‌حیوانی و کمی زعفران تفت دهید.

۳. فلفل‌دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کرده و در کره تفت دهید.

۴. میگوپفکی‌ها را هم داخل کره تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.

۵. فلفل را به میگوها اضافه کنید و با هم تفت دهید. از طرف دیگر، تره‌فرنگی و پیازچه خرد‌شده را هم در کره تفت دهید تا نرم شوند و سپس به میگو و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید.

۶. برنجی را که آبکش کرده‌اید داخل قالب بریزید و کمی که بالا آمد، قسمتی از این مواد ترکیب‌شده را لای برنج ریخته و بخشی از آن را هم برای تزئین نگه دارید و در انتها، برنج باقی‌مانده را هم روی موادتان بریزید.

۷. فر را حدود یک‌ربع قبل با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و قالب برنج را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.

۸. مراحل پخت که کامل شد، برنج را از قالب خارج کنید و داخل ظرف بگذارید. سپس باقی‌مانده موادی را که از قبل نگه داشته‌اید، برای تزئین در اطراف برنج و روی آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*