پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

وب‌سایت نمناک: پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است و همچنین به عنوان غذای کودک نیز می توان استفاده کرد. طرز تهیه را در ادامه ببینید.

مواد لازم برای پوره عدس قرمز

  • عدس قرمز: ۲ لیوان
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
  • گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
  • سرکه: یک قاشق سوپخوری
  • آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
  • تره فرنگی: ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • نعنای تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه پوره عدس قرمز

۱. عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.

۲. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

۳. سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

۴. به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*